En toen was het even stil

Hello…it’s me.

Het was stil hé? Een slordige 5 maanden niets meer geschreven, foei! Tussendoor postte ik wel een fotootje via Facebook of Instagram maar ‘de redactie’ lag er maar wat verlaten bij. Ik kan 1001 excuses verzinnen waarom ik niet begon te schrijven. Hoe dan ook, tijd voor verandering, niet?

Het is niet zo dat ik de afgelopen maanden ontvoerd werd door aliens en daardoor niets ondernam. Ik heb echt wel wat blogwaardige dingen ondernomen of ontdekt. En wees gerust: mijn little munchkins groeien als kool, in lengte én karakter. Ook daar valt wel wat over neer te pennen. Mijn beautyverslaving is nog steeds een ongoing process. En net zoals velen balanceer ik nog steeds op de koord des levens, opzoek naar evenwicht en rust in mijn georganiseerde chaos.

Tijd voor verandering of toch een poging tot. Want met de start van een nieuw schooljaar, zal het opnieuw weer zoeken zijn naar mijn schrijfmomentjes. Maar ik doe mijn best, beloofd!

E.

Sharing is caring...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.