I wanna be a…’dance mom’

Vanaf mijn 5 jaar stond ik te blinken in een balletpakje en volgde ik mijn eerste lessen Jazz. De jaren die volgden was mijn dansschool mijn uitlaatklep. Ik hield het bescheiden in een lokale dansschool. Maar dansen was mijn leven.

Mijn moederhart smelt als ik zie hoe mijn kleine wittekop haar hartje ophaalt zodra er muziek opstaat. Dansen & zingen…dan straalt ze!

Ik besloot voor de zomer mijn zoektocht te starten naar een dansschool waar Louise haar hart kan ophalen. Niet makkelijk! Het aanbod voor 3-jarigen is nog zeer beperkt. De uren bij sommige dansscholen zijn onhaalbaar. Maar, hier in mijn eigen dorp, vond ik wat ik zocht! Kleuterdans vanaf 3 jaar op woensdag om 16u…PERFECT!

Aanstaande woensdag is het oefenles en ik heb nu al kriebels in mijn buik! Ik hoop dat het haar bevalt. En indien dat toch niet het geval zou zijn, dan zoeken we gewoon verder naar een geschikte sport.

De ‘dance mom’ in mij duimt voor een succesvolle eerste les. En heeft stiekem al een lijstje van dansscholen klaar voor als mijne kleine meid het graag doet en wat ouder is. Ik? Ambitieus? Neen! Gewoon een ‘dance mom’ met een plan. Maar hey, no pressure!

E.

Sharing is caring...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.