We’re going to Ibiza

Yes, we are going to Ibiza. En met ‘we’, bedoel ik Mr. Hubster en ik. Een adults-only tripje van 7 dagen. Het voelt dubbel. Ik kijk er enorm naar uit om 7 dagen mijn goesting te doen, geen pampers te verversen, niet om 6u30 wakker gemaakt te worden door het getrippel van blote voetjes, … . Maar mijn schatjes 7 dagen lang niet bij mij hebben, voelt vreemd. Het is dan ook de eerste keer sinds de geboorte van Louise dat we langer dan 2 nachten kinderloos zijn.

De beslissing om dit jaar eens voor een vakantie onder ons tweetjes te kiezen viel begin dit jaar. We boekten onze trip en besloten om dit te compenseren naar onze mini’s door regelmatig mini-vakanties te boeken met hen. Win-win, dus 😉

Nu er af en toe een zonnestraal komt piepen, begint het te kriebelen om onze trip wat voor te bereiden. Ik kocht de alombekende en aangeprezen reisgids ‘I never believed in love at first sight until I saw Ibiza’ van Anne Poelmans. En fijne reisgids met behoorlijk wat leuke info en tips. Ook mister Google leidde mij naar blogs en sites. Maar ik zou graag input en echte verhalen van echte mensen ontvangen. Ervaringen van anderen zijn zo veel meer waard dan een samenraapsels van algemeenheden die online te vinden zijn. Dus liefste lezers, daarom deze oproep:  Laat aub mijn mailbox maar ontploffen! Ik kijk echt uit naar jullie reacties en suggesties.

Ondanks mijn broos moederhartje, tel ik echt wel af naar ons tripje. En dat mijn lijf misschien niet bikiniklaar is tegen dan, zijn zorgen voor later :-)Mentaal zal ik er helemaal klaar voor zijn, en dat is toch wat telt hé!

E.

 

Sharing is caring...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.